FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Jordania koos bewust voor FC Den Bosch

Jordania koos bewust voor FC Den Bosch

3 augustus 2018 om 11:32

Het is geen toeval dat Kakhi Jordania als investeerder bij FC Den Bosch is uitgekomen. "Het is de hoofdstad van Brabant, er wonen 150.000 mensen en dat is veel meer dan in de meeste andere steden waar Eerste Divisie-clubs spelen."

Dat zegt de Georgiër vandaag in een interview met De Telegraaf. "Ik ga er een mooie academie neerzetten voor de jeugdopleiding. Een stevige basis voor een lange periode bij FC Den Bosch is noodzaak." Daarom wil Jordania ook investeren in de accommodatie van FC Den Bosch. Zo moet het kunstgras komend jaar verdwijnen en wil hij de warmte van de club laten terugkeren.

FC Den Bosch en Jordania moeten nog wachten op goedkeuring van de KNVB. Daarbij verwacht Jordania echter geen problemen. "Er is volledige transparantie. Ik heb werkelijk niets te verbergen en ook de status van de bedrijven die ik achter mij heb is helder. Ik geef de KNVB alles wat ze van me vragen." Jordania is directeur van de Oil Energy Group en SDO Logistics, en realiseerde met zijn bedrijven het afgelopen jaar 1,8 miljard euro omzet.

Bron: De Telegraaf / FCDBFans.nl