FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update: autocombi Volendam uitverkocht

Update: autocombi Volendam uitverkocht

13 augustus 2018 om 12:09

Op vrijdag 17 augustus 2018 speelt FC Den Bosch haar eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Volendam. In het Kras Stadion zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt.

Update: de autocombiregeling naar FC Volendam is inmiddels uitverkocht. Inclusief supportersclub zijn er inmiddels al zo'n 200 kaarten verkocht voor de uitwedstrijd naar Volendam. Supporters die nog geen kaart hebben gekocht, kunnen tot en met donderdag 16 augustus (12.00 uur) één omwisselbiljet kopen voor de buscombi. De prijs van het omwisselbiljet bedraagt 30 euro. Op de wedstrijddag dient er vanaf 16:30 te worden omgewisseld bij Stadion de Vliert.

Oorspronkelijk bericht:
Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een autocombiregeling van kracht. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via ‘Mijn FC Den Bosch’ tot en met donderdag 16 augustus (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de autocombi bedraagt € 13,75. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 16 augustus (12.00 uur).

Er is slechts een beperkt aantal van twintig parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Volendam voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar het Kras Stadion af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Supporters die met de auto richting Volendam rijden kunnen parkeren op de Schoolstraat, direct achter de Jaap Bondtribune van het Kras Stadion.

Bij een overschrijding van de twintig parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Supporters van FC Den Bosch hebben de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam het bekende horecagebied ‘De Dijk’ te bezoeken (vanaf circa 18.00 uur). Het café ’t Gat van Nederland zal als verzamelplaats fungeren voor de Bossche supporters.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 16.30 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl