FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Drie aanwinsten op één dag bij FC Den Bosch

Drie aanwinsten op één dag bij FC Den Bosch

14 augustus 2018 om 14:48

FC Den Bosch heeft vandaag drie nieuwe spelers mogen verwelkomen in De Vliert. Keeper Wouter van der Steen en twee Argentijnse backs zijn komend seizoen in blauw-wit te bewonderen.

Doelman Wouter van der Steen is de ervaren doelman waar FC Den Bosch nog naar op zoek was. De Vughtse keeper speelde jarenlang bij Helmond Sport, alvorens hij in 2016 naar sc Heerenveen verkaste. Daar zat hij vooral op de bank. Voor de backposities heeft FC Den Bosch Julian Marchioni en Nicholás Romat gehuurd van respectievelijk Estudiantes de La Plata en Huracán.

Linksback Julian Marchioni werd vorig jaar door Estudiantes al verhuurd aan Patronato. De Argentijn heeft 25 wedstrijden ervaring in de hoogste Argentijnse divisie. De dertigjarige rechtsback Romat speelde al bij diverse teams in Argentinië. Ook hij heeft ervaring op het hoogste niveau: hij speelde 51 wedstrijden in de Primera División.

Ook heeft FC Den Bosch momenteel de Bosniër Emir Bijelic op proef. De middenvelder is een oude bekende van Wil Boessen en speelt momenteel in Frankrijk bij FC Metz. Volgens het Brabants Dagblad hebben Dennis Kaars en Zija Azizov te horen gekregen dat ze weg mogen bij FC Den Bosch, maar daar is nog geen bevestiging van.

Bron: Brabants Dagblad / FCDBFans.nl