FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Romat, Marchioni en Gashi melden zich bij FCDB

Romat, Marchioni en Gashi melden zich bij FCDB

14 augustus 2018 om 18:51

FC Den Bosch heeft vanavond drie nieuwe spelers gepresenteerd. Naast de al uitgelekte namen van Romat en Marchioni meldt ook Albin Gashi zich bij de selectie van Wil Boessen.

Nicholas Romat
FC Den Bosch mag weer een nieuwe speler verwelkomen in De Vliert. Nicolas Romat zal per heden de Bossche ploeg komen versterken. De ervaren Argentijnse verdediger komt over van Club Atlético Huracán, een club die uitkomt in de Primera División van Argentinië.

Nicolas Romat is geboren op 6 mei 1988 in Azul, Argentinië. Romat kwam in Argentinië onder andere uit voor Central Nort, CA Talleres, Crucero en CA Tucumán. Sinds 2016 speelt de verdediger voor Club Atlético Huracán, waar hij afgelopen seizoen 16 keer in competitieverband in actie kwam.

Nicolas Romat: “Op dit moment liggen mijn prioriteiten bij het vinden van mijn plek in de spelersgroep en om me in te leven in de visie van de trainer/coach. Natuurlijk wil ik zo veel mogelijk wedstrijden spelen en zet me daar dan ook volledig voor in. Mijn eerste indruk van FC Den Bosch is zeer positief en alles liep vandaag op rolletjes. Ik ben blij dat ik hier mag zijn en kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Paul van der Kraan: “Nicolas is een verdediger met lengte die achterin zijn mannetje staat. Hij is sterk aan de bal, heeft een goed spelinzicht en gaat een stevig duel niet uit de weg. Het is een speler die met zijn ervaring het gehele team vooruit kan helpen. We zijn verheugd dat hij de Bossche gelederen komt versterken. ”

Julian Marchioni
Julian Marchioni is de nieuwste aanwinst voor FC Den Bosch. De Argentijnse middenvelder komt over van Club Estudiantes de La Plata, een club die uitkomt in de Primera División van Argentinië. De middenvelder komt de Bossche ploeg per direct versterken.

Julian Marchioni is geboren op 11 maart 1993, in La Plata, Argentinië. Marchioni speelde in de jeugd van Estudiantes en maakte in 2014 de overstap naar het eerste elftal. In het seizoen 2017 – 2018 werd de verdediger verhuurd aan Club Atlético Patronato, ook uitkomend in de Primera División. In totaal speelde Marchioni 25 wedstrijden op het hoogste niveau van Argentinië.

Marchioni: “Ik heb mijn eerste dag bij FC Den Bosch als zeer prettig mogen ervaren. Bij zowel de stad als de club kreeg ik gelijk een goed gevoel. Mijn nieuwe teamgenoten waren vriendelijk en ik werd goed door ze ontvangen. Ik ga mijn uiterste best doen om de ploeg vooruit te helpen en we gaan er samen alles aan doen om het best mogelijke resultaat te halen.

Paul van der Kraan: “Met Julian hebben we de volgende aanwinst aan de selectie van FC Den Bosch toegevoegd. Julian is een taakbewuste middenvelder die speelt vanuit een controlerende rol. Hij weet de lijnen uit te zetten en kan zijn medespelers goed aansturen. We zijn verheugd dat we een speler als Julian bij de club mogen verwelkomen en wensen hem veel succes toe.”

Albin Gashi
Albin Gashi is de volgende speler die zich bij de Bossche selectie voegt. Gashi komt over van Rapid Wien (Oostenrijk). De aanvallend ingestelde speler sluit op korte termijn aan bij de spelersgroep.

Albin Gashi is geboren op 25 januari 1997 in Oostenrijk. Gashi doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding van Rapid Wien. In het seizoen 2017 – 2018 werd hij verhuurd aan de Oostenrijkse club Floridsdorfer AC . Gashi speelde daarnaast nog meerdere wedstrijden voor Nationale jeugdteams van Oostenrijk. In 22 wedstrijden, verdeeld over verschillende nationale jeugdteams, wist hij 6 keer te scoren.

Albin Gashi is enthousiast om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch: “De stap naar FC Den Bosch zie ik als een grote kans om mijzelf te bewijzen. Ik ben blij dat ik hier aan de slag kan gaan en kijk met plezier uit naar de competitiestart. Ik heb een lange voorbereiding gehad en kan niet wachten om aan de competitie te starten!”

Paul van der Kraan: “Albin Gashi is een talentvolle speler die ook in meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Hij is snel, behendig en kan zijn teamgenoten goed vrijspelen. Bij FC Den Bosch krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten nog verder door te ontwikkelen en we kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan.”

Bron: Persberichten