FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Persbericht: Stefano Beltrame terug bij FC

Persbericht: Stefano Beltrame terug bij FC

15 augustus 2018 om 17:22

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Stefano Beltrame. De aanvallende middenvelder komt op huurbasis over van het Italiaanse Juventus. In het seizoen 2016 – 2017 kwam Stefano Beltrame al uit voor FC Den Bosch. Beltrame sluit per heden aan bij het eerste elftal.

Stefano Beltrame is geboren op 8 februari 1993, in de Italiaanse stad Biella. Beltrame heeft als speler van Juventus reeds ervaring opgedaan bij meerdere clubs. Hij kwam onder meer uit voor Bari, UC Sampdoria, Modena FC, Pro Vercelli, Pordenone en Go Ahead Eagles. Het afgelopen seizoen kwam hij in competitieverband 32 keer in actie voor de club uit Deventer. In zijn tijd bij FC Den Bosch speelde Beltrame 28 competitiewedstrijden waarin hij 3 keer tot scoren wist te komen.

Paul van der Kraan is content over de komst van Stefano Beltrame: “We zijn verheugd dat we de terugkeer van Stefano naar FC Den Bosch hebben gerealiseerd. Het is een speler die als schaduwspits als een goed aanspeelpunt fungeert en is met zijn kwaliteiten in staat om het spel snel te verleggen. Hij komt zowel in de voorhoede als tussen de linies goed tot zijn recht. In zijn eerdere periode bij FC Den Bosch heeft hij al bewezen een grote toegevoegde waarde te zijn voor het elftal en we kijken er naar uit om de samenwerking met Stefano weer voort te zetten.”

Bron: Persbericht