FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ook Wouter van der Steen nu officieel

Ook Wouter van der Steen nu officieel

16 augustus 2018 om 15:44

FC Den Bosch heeft zich versterkt met Wouter van der Steen. De Vughtse doelman komt transfervrij over van SC Heerenveen. De keeper tekent een contract voor een seizoen met een optie aan Bossche zijde voor nog een seizoen.

Wouter van der Steen is geboren op 3 juni 1990 in Vught. Van der Steen begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Zwaluw VFC en keepte vervolgens in de jeugdopleidingen van PSV en Helmond Sport. In het seizoen 2010 – 2011 maakte hij de overstap naar het eerste elftal van de Helmondse ploeg en speelde daar zeven seizoenen lang. In het seizoen 2016 – 2017 maakte hij de stap naar de Eredivisie en vervolgde zijn voetballoopbaan bij SC Heerenveen.

Bert Ruijsch is content over de komst van Wouter van der Steen: “Met de komst van Wouter hebben we een ervaren doelman die zich bij FC Den Bosch aansluit. Hij is een technisch vaardige doelman die al veel wedstrijden in het betaald voetbal onder de lat heeft gestaan. We zijn er van overtuigd dat hij met zijn ervaring en kwaliteiten een grote toegevoegde waarde is voor het elftal.”

Bron: Persbericht