FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Loyaliteitsprogramma voor uitsupporters

Loyaliteitsprogramma voor uitsupporters

18 augustus 2018 om 12:05

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is het uitreisreglement van FC Den Bosch gewijzigd. Hiermee probeert de club de loyaliteit van de trouwe uitreissupporters te belonen met onder meer voorrang op de kaartverkoop bij uitwedstrijden.

Bij sommige uitwedstrijden kan FC Den Bosch beschikken over een beperkt aantal kaarten voor het bezoekersvak. Om de verkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, is besloten om club- of seizoenkaarthouders die uitwedstrijden van het eerste elftal bezoeken loyaliteitspunten te geven.

Opbouw loyaliteitspunten
Voor ieder bezoek aan een uitwedstrijd van het eerste elftal in de Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB beker ontvang je 1 loyaliteitspunt, ook als je met de bus van de Supportersclub FC Den Bosch meereist. De wedstrijd FC Volendam – FC Den Bosch op vrijdag 17 augustus aanstaande is als startdatum genomen voor de telling.

Supporters die in het seizoen 2017-2018 10 uitwedstrijden of meer hebben bezocht, krijgen van FC Den Bosch al 10 loyaliteitspunten ‘cadeau’. Supporters die vijf tot tien wedstrijden hebben bezocht krijgen vijf punten cadeau. Dit geldt ook voor de supporters die met de Supportersclub FC Den Bosch de zijn meegereisd.

Voorrangsregeling
Doordat FC Den Bosch loyaliteitspunten toekent is het mogelijk om per wedstrijd een voorrangsregeling in te stellen. Op basis van (bijvoorbeeld) het aantal beschikbare kaarten, beperkte capaciteit op het bezoekersvak of toegewezen risicocategorie wordt door FC Den Bosch een beslissing genomen waar de grens voor de voorrangsregeling wordt gesteld.

Bij eventuele wedstrijden met een verhoogd risicocategorie kan worden bepaald dat alleen supporters met een minimum aantal loyaliteitspunten kaarten kunnen afnemen.

Verkoopregeling
FC Den Bosch streeft er naar om minimaal twee weken voorafgaand aan het te spelen uitduel de kaartverkoop te starten. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via mijn.fcdenbosch.nl tot 24 uur voorafgaand aan de aftrap één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

Voorwaarden en reglementen
De voorwaarden en reglementen van FC Den Bosch en de standaardvoorwaarden van de KNVB met betrekking tot het stadionbezoek zijn te vinden via de officiële site.. Let daarbij op dat vuurwerk, fakkels, rookpotten en dergelijke niet toegestaan zijn in stadions.

Bron: FC Den Bosch.nl