FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Helmond Sport

Autocombi naar Helmond Sport

29 augustus 2018 om 17:47

Op vrijdag 7 september 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. In het SolarUnie Stadion zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor deze wedstrijd is een autocombiregeling van kracht.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters (met 1 loyaliteitspunt of meer) via ‘Mijn FC Den Bosch’ tot en met donderdag 6 september augustus (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de autocombi bedraagt € 13,75. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 6 september (12.00 uur).

Supporters van FC Den Bosch dienen zo veel als mogelijk samen naar Helmond af te reizen. Er dienen minimaal vier supporters in een auto te zitten. Bij overschrijding van het aantal autocombikaarten zal er voor de supporters die de wedstrijd alsnog willen bezoeken, worden overgestapt op een buscombi.

Indien je de uitwedstrijd tegen Helmond Sport hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden van het afgelopen seizoen krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.15 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl