FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update: volledige buscombi naar Spangen

Update: volledige buscombi naar Spangen

10 september 2018 om 13:32

Naar aanleiding van het bericht dat er een eventuele staking van de Politie zal plaatsvinden komend weekeinde hebben FC Den Bosch en Sparta Rotterdam direct actie ondernomen.

Update: ook supporters die een omwisselbiljet voor de autocombi hebben gekocht, dienen zondag met de bus mee te reizen. Daarover zijn zij vanmiddag per mail geïnformeerd. De extra bijdrage voor de buscombi is € 11,25 en kan in de bus contant worden voldaan. Het omwisselbiljet voor de autocombi behoudt zijn geldigheid als omwisselbiljet voor de buscombi.

Oorspronkelijk bericht:
Zowel Sparta Rotterdam als FC Den Bosch willen de wedstrijd door laten gaan, mét de aanwezigheid van onze supporters. Beide clubs zijn momenteel met de lokale driehoek in overleg om de mogelijkheden, om de wedstrijd zonder eventuele politie-inzet door te laten gaan, te bekijken.

Om dit mogelijk te maken zijn er een aantal aanpassingen in de verkoopregeling van toepassing. Zo is de verkoop voor de autocombikaarten per direct gestopt. De supporters die al een autocombikaart hebben gekocht kunnen de wedstrijd bezoeken, maar mogelijk uitsluitend met de bus. De reeds gekochte autocombikaart zal dan worden omgezet in een buscombikaart. Deze supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet voor de autocombi worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Vanwege de mogelijke Politiestaking is er per heden een buscombiregeling van kracht. De prijs van een buscombikaart bedraagt € 25,-. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters (met één loyaliteitspunt of meer) via ‘Mijn FC Den Bosch’ één omwisselbiljet bestellen. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 14 september (12.00 uur).

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl