FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Informatie kaarverkoop Heracles-thuis

Informatie kaarverkoop Heracles-thuis

11 september 2018 om 19:48

FC Den Bosch neemt het op dinsdag 25 september aanstaande, in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi, in eigen huis op tegen Eredivisionist Heracles Almelo. Beide ploegen verschijnen die avond om 19.45 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

FC Den Bosch hanteert bij het bekerduel met Heracles Almelo aangepaste tarieven voor haar fans. Supporters kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App tot en met dinsdag 25 september 19.45 uur. Tijdens kantooruren kun je bij de receptie in Stadion De Vliert terecht voor je toegangskaarten. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.30 uur geopend voor het Bossche publiek. Ook die avond gelden onderstaande aangepaste tarieven.

Informatie kaartverkoop
Wedstrijdkaarten kunnen online (E-ticket of via de App), bij de administratie (tijdens kantooruren) en op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) worden gekocht op basis van eenmalige registratie, een clubcard of een seizoenkaart. Bezoekers kunnen vier kaarten per persoon worden kopen, op basis van onderstaande tarieven.

Eigen stoel terugkopen niet helaas mogelijk vanwege nieuw ticketingplatform
FC Den Bosch maakt sinds enige tijd gebruik van een nieuw ticketingplatform. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je eigen stoel ‘terug te kopen’ in dit platform voor dit duel. Voor deze wedstrijd zijn er dus geen stoelen gereserveerd. Ook seizoenkaarthouders kunnen via Mijn FC Den Bosch, via de FC Den Bosch App of via de administratie van de club toegangskaarten kopen.

De prijstabel is hier te vinden.

Bron: FC Den Bosch.nl