FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
250 kaarten beschikbaar voor Oss-uit

250 kaarten beschikbaar voor Oss-uit

10 oktober 2018 om 10:17

Op vrijdag 19 oktober 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen TOP Oss. In Oss zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

Overleg tussen alle betrokken partijen, TOP Oss, FC Den Bosch, gemeenten en politie, heeft opgeleverd dat FC Den Bosch voor deze wedstrijd meer uitsupporters mag meenemen dan het afgelopen seizoen. Het maximale aantal supporters dat mee kan reizen is vastgesteld op 250.

Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet kopen.
Club- en seizoenkaarthouders met minimaal 3 loyaliteitspunten kunnen vanaf vrijdag 12 oktober, 12:00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 20,00. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren. Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 19:00 uur vanaf Stadion De Vliert. Je wordt verzocht uiterlijk 18:45 uur te verzamelen bij vak I (korte zijde, Stadionlaan).

Bron: FC Den Bosch.nl