FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Auto / buscombi naar Jong PSV

Auto / buscombi naar Jong PSV

23 oktober 2018 om 20:10

Op maandag 5 november 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Jong PSV. In het Jan Louwers Stadion (het stadion van FC Eindhoven) zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een auto- buscombiregeling van kracht.

Autocombi
Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de autocombi kopen. Club- en seizoenkaarthouders met minimaal 3 loyaliteitspunten kunnen vanaf vrijdag 26 oktober, 12:00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 5,50. Supporters van FC Den Bosch dienen zo veel als mogelijk samen naar Eindhoven af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Er zijn 25 parkeerplaatsen beschikbaar.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met minimaal 1 loyaliteitspunten kunnen vanaf heden, 12:00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 20,-.Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen Jong PSV hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Bron: FC Den Bosch.nl