FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDBFans zoekt hulp!

FCDBFans zoekt hulp!

27 november 2018 om 17:22

De nooit heel erg uitgebreid gewezen, maar inmiddels nog verder uitgedunde redactie achter deze fansite is op zoek naar assistentie. Zowel op organisatorisch als op financieel vlak is hulp dringend gewenst. Zonder al te dramatisch te willen doen, luiden we de noodklok.

Organisatorisch
Inmiddels bestaat FCDBFans.nl alweer een kleine 20 jaar. In het onderhouden van de site is al die tijd veel tijd gaan zitten. Door uiteenlopende omstandigheden is de redactie in de afgelopen jaren behoorlijk uitgedund. Het heeft er toe geleid dat er minder originele content is gekomen en dat bijvoorbeeld de Bosschenaar van het Jaar-verkiezing is komen te vervallen. Op dit moment wordt de site bijgehouden, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

We zijn daarom naarstig op zoek naar extra handjes. Dus heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, bezoek je veel wedstrijden van FC Den Bosch en vind je het leuk om te schrijven of op een andere manier te helpen? Neem dan zeker contact met ons op!

Financieel
De reden dat we nu deze oproep plaatsen, heeft mede te maken met de hosting. Die werd tot nu toe privaat geregeld, maar vanaf december gaat dat niet meer. Het jaarlijkse bedrag om de website in de lucht te houden moet - zeker gezien de hoeveelheid bezoekers - geen onoverkomelijk probleem opleveren. We willen dit echter niet alleen ophoesten, maar delen met degenen die het net als wij zonde zouden vinden als de site verdwijnt. Daarnaast willen we graag meer bieden dan we nu doen. Iets opzetten wat voor de lange(re) termijn houdbaar is - en dus hebben we de extra handjes hard nodig.

Plan van aanpak
We hopen op korte termijn een aantal geschikte kandidaten toe te voegen aan de redactie van de site. Daarmee kunnen we dan een constructie op gaan zetten om het financiële deel voor de toekomst te waarborgen. Mochten er onverhoopt geen aanmeldingen komen, dan zullen we ons beraden op de toekomst, maar is de kans groot dat de site na december niet meer in de lucht is.

Bron: FCDBFans.nl