FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Buscombi naar de Eagles

Buscombi naar de Eagles

30 november 2018 om 17:25

Op vrijdag 14 december 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. Club- en seizoenkaarthouders met 1 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App vanaf maandag 3 december één omwisselbiljet voor de buscombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 27,50. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 17.30 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Bron: FC Den Bosch.nl