FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Paul van der Kraan vertrekt bij FC Den Bosch

Paul van der Kraan vertrekt bij FC Den Bosch

11 december 2018 om 14:41

Volgend seizoen is Paul van der Kraan niet meer werkzaam bij FC Den Bosch. De algemeen directeur zal per 1 april 2019 vertrekken bij de club waar hij sinds september 2017 (weer) werkzaam is. Hij zal per volgend seizoen werkzaam zijn bij FC Twente, waar hij ook de functie van algemeen directeur zal gaan bekleden.

Voorzitter Jan-Hein Schouten reageert op de officiële website van FC Den Bosch als volgt op het vertrek van Van der Kraan: “Paul nam enkele weken geleden contact met de Raad van Commissarissen op omtrent de interesse vanuit FC Twente. We hebben dit besproken binnen de Raad van Commissarissen en met Kakhi Jordania. We respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging. De komende periode kunnen we op zoek naar een passende opvolger. We zijn Paul uitermate dankbaar voor zijn inzet voor FC Den Bosch."

Van der Kraan, woonachtig in Engelen, slaagde er in het verleden meerdere malen in om betaald voetbalclubs financieel gezond te maken. Hij was eerder werkzaam voor FC Den Bosch, RKC Waalwijk, RBC Roosendaal, Vitesse en Fortuna Sittard. Na het einde van zijn tweede periode in Bossche dienst zal de club zich de komende periode, in overleg met de Raad van Commissarissen en de beoogde eigenaar Kakhi Jordania, gaan beraden over de invulling van de functie.