FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
400 supporters mee naar Deventer; laatste info

400 supporters mee naar Deventer; laatste info

12 december 2018 om 16:06

Er reizen vrijdag 400 supporters mee naar Deventer per bus-combi om FC Den Bosch aan te moedigen. De afspraken die tussen gemeente Deventer, Go Ahead Eagles, politie, KNVB en FC Den Bosch zijn gemaakt, heeft de club puntsgewijs weergegeven.

* De acht bussen die vanaf Stadion De Vliert vertrekken worden verdeeld in twee clusters van vier. Het eerste cluster vertrekt om 17.30 uur vanuit de bus-sluis en is bestemd voor deelnemers vanuit Supportersclub FC Den Bosch (de deelnemers verzamelen bij ingang EFG, waarbij ID-controle plaats vindt met de opgegeven aanmeldlijst).

* Het tweede cluster vertrekt om 17.45 uur vanuit de bus-sluis en is bestemd voor deelnemers vanuit de FC Den Bosch ticket-registratie en zijn in het bezit van een omwisselbiljet (de deelnemers verzamelen bij ingang I, waarbij eveneens ID-controle plaatsvindt).

* Tijdens de heenreis wordt er geen alcohol verkocht of genuttigd. Daar staat tegenover dat in het bezoekers vak een biertje kan worden gekocht. Echter, wanneer er met bekers wordt gegooid, wordt het horecapunt gesloten.

* Bij aankomst in De Adelaarshorst worden passagiers, bus per bus, gelost en na scanning van je entreebewijs en fouillering toegang verleend tot het bezoekersvak.

Let op!
* Het in bezit hebben, het afsteken en/of gooien van vuurwerk, rookpotten, noodseinen etc. is verboden.

* Dronken of gedrogeerde personen worden niet toegelaten.

* Eventuele boetes die door de KNVB wordt opgelegd aan de club, worden doorberekend aan de veroorzakers. Dit is ook van toepassing op eventuele andere incidenten.

Bron: FC Den Bosch