FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Blummel en Kersten langer bij FC

Blummel en Kersten langer bij FC

19 december 2018 om 18:52

Sven Blummel en Sam Kersten hebben hun aflopende contract bij FC Den Bosch verlengd. Vleugelaanvaller Blummel bereikte een akkoord tot 2021. Centrale verdediger Kersten blijft tot 2022 aan FC verbonden.

Sven Blummel is geboren op 8 september 1996 in Schijndel. Hij begon met voetballen bij RKSV Schijndel, waarna hij op jonge leeftijd werd opgenomen in de jeugdopleiding van PSV. In het seizoen 2017 – 2018 maakte hij de overstap naar het eerste elftal van FC Den Bosch. Blummel kwam tot op heden 53 keer in competitieverband in actie voor de Bossche ploeg.

Sven Blummel: “Ik ben trots dat ik mijn contract heb mogen verlengen bij FC Den Bosch. Het is een mooie club die momenteel volop in ontwikkeling is en die leeft in de stad en regio. Ik heb het erg naar mijn zin en wil me hier verder door ontwikkelen. Met goals en assists hoop ik belangrijk te blijven voor het team en kijk uit naar de restant van dit seizoen en de seizoenen die gaan komen!”

Sam Kersten is geboren op 30 januari 1998, in Nijmegen. Kersten speelde ruim zes jaar in de jeugdopleiding van FC Den Bosch en maakte in december 2016 zijn debuut in de Bossche hoofdmacht tijdens de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (2-2). Inmiddels heeft de verdediger 58 competitiewedstrijden gespeeld in dienst van FC Den Bosch.

Sam Kersten: “Ik ben blij dat ik langer bij FC Den Bosch blijf voetballen. We zitten in een goede flow en ik kijk vooral uit naar de rest van dit seizoen. Als club en als team kunnen we nog een hoop mooie stappen maken en ik ben verheugd dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen.”

Bron: FC Den Bosch.nl