FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Buscombi naar Dordrecht

Buscombi naar Dordrecht

24 december 2018 om 16:26

Op zondag 13 januari 2019 strijdt FC Den Bosch in Dordrecht tegen de plaatselijke FC voor winst in de 2e periode. In het Riwal Hoogwerkers Stadion zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. De kaartverkoop start op woensdag 2 januari. Je dient dan wel te beschikken over 10 loyaliteitspunten.

Club- en seizoenkaarthouders met 10 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App vanaf woensdag 2 januari, 10.00 uur, één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten kunnen dit vanaf maandag 7 januari 12.00 uur en met 3 loyaliteitspunten of meer vanaf woensdag 9 januari 12.00 uur. Er moeten dan nog wel kaarten voorradig zijn.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus op een nader te bepalen tijdstip vanaf stadion De Vliert. Naar verluidt kunnen er 400 supporters mee naar Dordrecht. Den Bosch zou nog in gesprek zijn om meer plaatsen tot de beschikking te krijgen.

Bron: FCDBFans.nl