FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Eigen interviews in het nieuwe jaar

Eigen interviews in het nieuwe jaar

1 januari 2019 om 16:21

Het nieuwe jaar belooft een prachtig voetbaljaar te worden voor ons eigen FC Den Bosch. Het verdedigen van de koppositie, de strijd om de tweede periode en natuurlijk het groen licht van de KNVB (in verband met de overname) hebben we allemaal in het vooruitzicht.

Bij FCDBFans zitten we ook niet stil. Na de oproep voor versterking hebben we de redactie kunnen uitbreiden. Wij komen binnenkort met eigen interviews, verdeeld over verschillende rubrieken. In de rubriek 'Het Bossche vragenvuurtje' leren we de huidige selectiespeler beter kennen. Zo vragen we bijvoorbeeld naar zijn toekomstdroom. Wat eet hij het liefst? Naar welke muziek luistert hij? We vragen ook naar zijn grootste blunder, guilty pleasure en waar hij naar kijkt op Netflix. Zijn ambities bij FC Den Bosch komen ook aan het licht. Dit en nog veel meer exclusief op FCDBFans.nl.

In de rubriek 'Hoe is het nu met?' interviewen wij oud-spelers van FC. We halen herinneringen op aan de tijd bij FC Den Bosch en komen te weten waar zij zich nu mee bezig houden.

En er staat nog meer op de planning. Bezoek regelmatig onze site voor nieuws, updates en interviews. Laten we er een fantastisch blauw-wit jaar van maken! Heya Den Bosch!

Bron: FCDBFans.nl