FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Levan Jordiana tekent bij Den Bosch

Levan Jordiana tekent bij Den Bosch

2 januari 2019 om 13:33

Levan Jordania (22) heeft getekend bij FC Den Bosch. Het jongere broertje van beoogd eigenaar Kakhi Jordania komt over van FC Eindhoven. De middenvelder sluit aan bij de selectie en gaat mee op trainingskamp naar Sevilla.

Jordania kwam bij FC Eindhoven tot 2 optredens. Hij speelde daar vanaf dit seizoen. Hiervoor kwam hij uit voor Achilles '29 en Jong Vitesse. Dat Jordania mee gaat op trainingskamp lijkt te impliceren dat hij aan mag sluiten bij het eerste elftal. Het zou ook nog kunnen dat hij voornamelijk voor Jong FC Den Bosch zal uitkomen.

Voets en Heus
Jordania is niet de enige nieuweling die mee gaat naar Spanje. Ook Jong FC Den Bosch speler Robin Voets mag aansluiten. De 17-jarige centrale verdediger mag mee omdat Sefan Velkov nog niet volledig is hersteld van zijn blessure. Velkov gaat wel mee naar Spanje. Dit geldt niet voor Jordy van der Winden. Hij werkt aan zijn herstel in Nederland.
Menno Heus is in beeld als derde doelman en gaat ook mee. De 23-jarige Amersfoortse keeper kwam vorig seizoen 17 keer uit voor Jong FC Utrecht. Hij zit nu zonder club en mag zich dus gaan bewijzen bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

Heemskerk
Kees Heemskerk heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij RKC Waalwijk. Heemskerk keepte de afgelopen 4 seizoenen bij FC Den Bosch. Hij kwam 127 keer voor onze club uit. Helaas zullen de meesten hem herinneren aan de wedstrijd tegen VVSB in de kwartfinale van de KNVB Beker. De bal glipte toen bij een 2-2 stand door de handen van de keeper waardoor de amateurs, na een 2-3 overwinning, verder bekerden.

Braken
De komst van Sven Braken lijkt van de baan. De 25-jarige topscorer van NEC lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een buitenlands avontuur. Forza NEC meldt dat van een transfer naar FC Den Bosch 'geen sprake meer is'. Dit zouden bronnen aan de fansite hebben gemeld.
UPDATE 22.41
Forza NEC heeft het bericht inmiddels aangepast waaruit blijkt dat een transfer van Braken naar Den Bosch toch nog tot de mogelijkheden behoort.

Bron: Brabants Dagblad/Forza NEC