FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Felida langer bij Den Bosch

Felida langer bij Den Bosch

2 januari 2019 om 16:05

Kevin Felida heeft in navolging van Sven Blummel en Sam Kersten zijn contract bij FC Den Bosch verlengt tot medio 2022. De 19-jarige talentvolle middenvelder speelde dit seizoen al geregeld in de basis in het elftal van Wil Boessen.

Felida begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij v.v. Spijkenisse, waarna hij uiteindelijk via Excelsior in de jeugdopleiding van FC Den Bosch terechtkwam. De verdedigende middenvelder maakte zijn debuut bij het eerste elftal tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) op 1 december 2017. Tot op heden kwam Felida 28 keer in competitieverband in actie voor FC Den Bosch.

Trainer Wil Boessen is erg gecharmeerd van zijn pupil. Na de wedstrijd tegen Helmond Sport (0-2 winst) zei de trainer voor de camera van FOX Sports dat hij niet snapt waarom Kevin Felida geen uitnodiging krijgt van de bondscoach (van één van de vertegenwoordigende jeugdelftallen red.). "Hij heeft een fantastische drive, iemand die altijd de tweede bal onder controle heeft. Dat is een snoepje voor het Nederlands elftal." Laten we hopen dat de voorspelling van de trainer uitkomt en dat we Felida op een hoger podium terug gaan zien.

Bron: FC Den Bosch.nl/FOX Sports