FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Workaround' voor halve seizoenskaarten M

'Workaround' voor halve seizoenskaarten M

4 januari 2019 om 17:38

Door het sportieve succes van de eerste seizoenshelft, melden zich steeds meer supporters voor een (halve) seizoenkaart. Dat vinden wij uiteraard fantastisch!

Het zorgt er alleen wel voor dat we na moeten denken over zaken waarover we de afgelopen jaren niet zo heel erg hoefden na te denken, namelijk over uitverkochte vakken. Er was immers voldoende plek. Dat is voor bepaalde vakken op de Oostribune niet meer automatisch het geval. Daarom is het ook jammer dat we inmiddels een aantal supporters teleur hebben moeten stellen, omdat de door hen gewenste plaats op dit moment niet beschikbaar is.

We merken dat supporters aanlopen tegen het volgende: Bij het (digitaal) bestellen van een halve seizoenkaart voor de vakken M5, M6 en M7 op de Oosttribune, lukt dit niet via app en website. Reden voor FC Den Bosch om een en ander te verduidelijken.

Momenteel kunnen we voor de genoemde vakken geen halve seizoenkaarten verkopen. Daarom lukt dit ook niet via de gebruikelijke kanalen. Dit komt omdat deze vakken voor de derby tegen TOP Oss zijn uitverkocht via losse kaartverkoop die al eerder gestart was. Maar er is natuurlijk plek voor een ieder die een (halve) seizoenkaart wil, tot het moment dat we daadwerkelijk uitverkocht zijn. Hier zitten we echt nog wel even vanaf. Wanhoop daarom niet en ga (tijdelijk) voor een goed alternatief!

Het advies is om (digitaal) een halve seizoenkaart aan te schaffen voor één van de nog wel beschikbare vakken op de Oosttribune en deze na de wedstrijd tegen TOP Oss om te laten zetten naar het gewenste vak. Een andere mogelijkheid is om voor de wedstrijd tegen TOP Oss een los kaartje te kopen voor een beschikbaar vak en na 18 januari zo snel mogelijk een seizoenkaart voor het gewenste vak, waar dan de vrijgekomen plaatsen uit de losse verkoop weer beschikbaar zijn. Het tweede geval is financieel minder aantrekkelijk, omdat de losse dagkaart apart betaald moet worden.

Let wel: in beide gevallen geldt dat er, gezien de grote toeloop op seizoenkaarten, ook na 18 januari geen garanties kunnen worden afgegeven voor beschikbaarheid in M5, M6 of M7. Wel kunnen supporters die alvast een halve seizoenkaart voor één van de andere vakken op oost hebben besteld, hun naam op een lijst laten zetten voor het gewenste vak. Dit vergoot de kans op een stoel in het gewenste vak. Mocht je hier gebruik van willen maken, meld je dan aan via supporters@fcdenbosch.nl.

Bron: FC Den Bosch.nl