FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Auto/buscombi naar FC Eindhoven

Auto/buscombi naar FC Eindhoven

15 januari 2019 om 17:47

Op vrijdag 25 januari speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Voor Bossche supporters is een bus/auto-combiregeling van kracht. Er kan vanaf nu een omwisselbiljet worden gekocht.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.
De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 25,00. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

Autocombi
Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen. Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 21 januari, 10.00 uur, via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn). De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 13,00. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar.

Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Vertrektijden & omwisselen
Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanuit de bussluis bij vak I4 om 18.30 uur, meereizende supporters dienen om 18.15 uur aanwezig te zijn. Het omwisselen van de autocombi is vanaf 18.45 uur bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Bron: FC Den Bosch.nl