FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Prijs consumpties omhoog

Prijs consumpties omhoog

8 februari 2019 om 17:28

Cateraar Top Events heeft in overleg met FC Den Bosch de prijzen van de consumpties verhoogd. Bovendien betaal je op de oost-tribune voortaan met muntjes.

Met ingang van vandaag is de prijs van een consumptie in het hele stadion verhoogd van € 2,- naar € 2,30. De prijsverhoging geldt voor de publiekscatering in het hele stadion.

De verhoging is mede een gevolg van de BTW-verhoging van 6 naar 9%, die op 1 januari is ingegaan. Daarnaast hebben wij de afgelopen vier jaar geeTop Events, de partij die de cateringpunten voor het publiek in het stadion exploiteert, heeft in overleg met FC Den Bosch besloten de prijzen van de consumpties met ingang van aanstaande vrijdag te verhogen van € 2,- naar € 2,30. De prijsverhoging geldt voor de publiekscatering in het hele stadion.

De Btw-verhoging en dat de afgelopen jaren de prijzen niet zijn verhoogd worden door de club als belangrijkste redenen genoemd.
Er is ook goed nieuws: je krijgt wel meer waar voor je geld, want de inhoud van de drinkbekers gaat van 0,2 liter naar 0,25 liter.

Verder meldt de club: We hebben gemerkt dat er door de toegenomen bezoekersaantallen opstoppingen ontstaan op plaatsen waar supporters iets te drinken of eten kopen. Met name bij de oosttribune kost de doorstroming teveel tijd. Lange rijen en irritaties waren het gevolg. Om het proces te versnellen, wordt er voortaan gewerkt met munten. Vanaf vrijdag kan er bij de cateringpunten op de oosttribune uitsluitend met deze munten worden betaald. De munten kun je kopen bij aparte kramen.

Bron: FC Den Bosch.nl