FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Buscombi naar Jong Ajax via supportersclub

Buscombi naar Jong Ajax via supportersclub

23 februari 2019 om 13:04

Op vrijdag 1 maart 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Op Sportpark de Toekomst zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. De kaartverkoop start per heden.

Er zijn in totaal 150 kaarten beschikbaar en de verkoop van de kaarten en de verzorging van de busreis zal eenmalig in zijn geheel verzorgd worden door de Supportersclub.

Leden van de Supportersclub met 10 of meer loyaliteitspunten kunnen zich op de gebruikelijke manier opgeven middels een appje naar Danny (06 – 5331 5504) onder vermelding van naam en lidnummer. De prijs van een omwisselbiljet is voor leden € 20,00.

Niet-leden met 10 of meer loyaliteitspunten kunnen zich opgeven door middel van een mail te sturen naar info@scfcdb.nl onder vermelding van naam, geboortedatum en seizoen- of clubcardnummer. De prijs van een omwisselbiljet is voor niet-leden € 25,00

Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen zich vanaf maandag 25 februari, 12.00 uur opgeven voor de buscombi (zolang er kaarten voorradig zijn).

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen Jong Ajax hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Vertrektijden & omwisselen
Op de wedstrijddag vertrekt de bus om 18.00 uur vanuit de bussluis. Iedereen wordt om 17.45 uur verwacht bij ingang EFG van Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl