FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Volgende maand goedkeuring overname'

'Volgende maand goedkeuring overname'

25 februari 2019 om 06:54

Volgens het Brabants Dagblad gaat de KNVB de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania eind volgende maand goedkeuren. Dat meldt de krant op de eigen website.

Goed ingevoerde bronnen rond FC Den Bosch zouden aan de krant hebben gemeld dat het accountantsbureau Grant Thornton (GT) heeft ingesteld naar de herkomst van het geld waarmee Jordania de voetbalclub betaalt. Dat onderzoek zou inmiddels zijn afgerond en in het onderzoeksrapport geeft GT naar verluidt een positief advies voor de overname. De licentiecommissie van de KNVB neemt dat advies eind volgende maand normaal gesproken een op een over.

Volgens de krant wil de KNVB wil de aanstaande goedkeuring nog niet officieel bevestigen. Woordvoerder Bram de Groot van de voetbalbond verwijst naar FC Den Bosch. ,,Dergelijke informatie over licentiezaken melden wij altijd eerste aan de club zelf en die mag dat dan openbaar maken.”

Namens FC Den Bosch kan Ester Bal ook niet inhoudelijk reageren, zij zegt tegen het Brabants Dagblad: "Wij verwachten in de tweede helft van maart het besluit van de KNVB te vernemen”.

Bron: Brabants Dagblad