FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Buscombi naar FC Twente

Buscombi naar FC Twente

18 maart 2019 om 17:28

Op vrijdag 29 maart 2019 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen FC Twente. In De Grolsch Veste zal er om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

De kaartverkoop start per heden! De kaartverkoop loopt tot en met 28 maart 17.00 uur.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met 10 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen per 21 maart 16.00 uur.

Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen per 25 maart 11.00 uur.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 30,-. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen FC Twente hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Vertrektijden & omwisselen
Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanuit de bussluis bij vak I4 om 16.30 uur, meereizende supporters dienen om 16.15 uur aanwezig te zijn.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

Bron: FC Den Bosch.nl