FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Reactie FCDB op vervoersproblemen

Reactie FCDB op vervoersproblemen

29 maart 2019 om 22:46

In de persoon van Ester Bal reageerde FC Den Bosch op de vervoerproblemen van vanavond. Er kwamen twee bussen niet opdagen, waardoor minimaal 80 van de ruim 600 supporters de wedstrijd hebben gemist.

Tegenover FCDBFans verklaarde Bal: "Er zijn twee bussen niet op komen dagen, hoewel we die vooraf wel hebben gereserveerd en betaald. Wij weten op dit moment niet waarom ze niet zijn gekomen. Er zou iets mis zijn gegaan met de planning, is wat tot nu toe door hebben gekregen. We willen weten hoe het precies zit. Nu zijn er 120 supporters gedupeerd en dat is het laatste wat je wil."

FC Den Bosch heeft zo snel mogelijk alternatief vervoer proberen te regelen. "Dat is erg lastig op zo'n korte termijn. Uiteindelijk zijn 80 supporters op eigen gelegenheid naar Enschede gegaan. Wij hebben contact gehad met de politie om de buscombi er af te krijgen, maar daar gingen zij niet mee akkoord. Er zijn nog 40 supporters met verschillende taxibusjes onder politiebegeleiding naar het stadion gekomen en die hebben ook toegang tot de wedstrijd gekregen. Voor de andere 40 konden wij niets meer regelen. We balen ontzettend van de situatie en zullen met de gedupeerden contact opnemen."

Bron: FCDBFans.nl