FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC moet weer verder na mokerslag

FC moet weer verder na mokerslag

31 maart 2019 om 09:52

Na de mokerslag van gisteren moeten de mannen van trainer Wil Boessen morgen gewoon weer aantreden tegen Jong PSV. FC Den Bosch is in eigen huis nog ongeslagen tegen de talenten van PSV.

Vanuit de spelersgroep is er nog geen reactie gekomen op de afwijzing van de KNVB. Wel is doorgesijpeld dat ook daar het nieuws hard is aangekomen. Of de ploeg zich over deze (volgende) tegenslag kan heenzetten zal morgenavond duidelijk worden tegen Jong PSV.

De eerste competitiewedstrijd die beide ploegen tegen elkaar speelden in de Vliert was in het seizoen 2013-2014. De ploeg van Ruud Kaiser zou knap vierde worden en ook Jong PSV verslaan in eigen huis. Door tweemaal Ralf Seuntjes werd het 2-1. De drie seizoenen hierna werd het telkens gelijk. In 2014-2015 speelde Den Bosch met 1-1 gelijk. Jort van der Sande maakte 1-0, maar zag de Eindhovenaren toch nog langszij komen. Vervolgens werd het twee keer 0-0.

Vorig seizoen won Den Bosch onder leiding van Boessen met maar liefst 5-0. Menig supporter zal zich de eerste succesvolle seizoenshelft van vorig voetbaljaar nog wel herinneren. Het was een hattrick van Niek Vossebelt en doelpunten van Dennis Kaars en Giorgo Siani die Jong PSV de das omdeden. Niet alleen de ploeg maar de hele club kan de steun van de supporters nu goed gebruiken. De aftrap is morgen om 20:00u.

Bron: FCDBFans.nl