FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Den Bosch stuurt Darri per direct weg'

'Den Bosch stuurt Darri per direct weg'

20 april 2019 om 17:16

Brahim Darri komt niet meer in actie voor FC Den Bosch. Volgens Forza NEC keert de gehuurde aanvaller per direct terug naar Nijmegen. De reden is vooralsnog onbekend.

Op de website valt het volgende te lezen:

Darri maakte eind januari op huurbasis de overstap van NEC naar FC Den Bosch nadat hij samen met Anass Achahbar uit de selectie was gezet door toenmalig trainer Jack de Gier. Darri en Achahbar hadden een woordenwisseling met de technische staf in de rust van het duel met FC Eindhoven (3-2) en keerden in de tweede helft niet meer terug. Tot nu toe is het ook voor Achahbar zijn laatste duel voor NEC gebleken.

Bij Den Bosch begon Darri nog in de basis, maar al snel viel hij weg met een virusinfectie die hem weken aan de kant hield. Op 22 maart viel de aanvaller een kwartier in tegen Telstar, maar daar bleef het bij. Trainer Willy Boessen deed in de vijf wedstrijden daarna geen beroep meer op Darri, die wel op de bank zat.

Of Darri nu ook direct terugkeert bij NEC is nog niet bekend. Het contract van de vleugelspeler loopt in Nijmegen nog tot medio 2020 door.

Bron: Forza NEC