FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
‘Van Hanegem zou fantastisch zijn'

‘Van Hanegem zou fantastisch zijn'

26 april 2019 om 23:20

Willem van Hanegem zou bij FC Den Bosch met open armen ontvangen worden. Wij spraken met Danny Holla, Erik van der Ven en Vincent Vermeij over de vermeende interesse.

Danny Holla ziet de mogelijke komst van de Kromme wel zitten: “Dat zou fantastisch zijn. Als je van zo iemand training mag krijgen,. Dingen mag leren. Het is wel een korte periode. Dat zou een mooi iets zijn voor de groep. Persoonlijk zou ik dat ook geweldig vinden.”

Erik van der Ven wil niet op de zaken vooruitlopen: “Het is een grote persoonlijkheid. Het zou moeten blijken of hij de komende wedstrijden FC Den Bosch wil coachen. Het zou heel mooi zijn om met zo’n man te mogen werken. Ik denk dat hij met name de eerste helft een goed FC Den Bosch heeft gezien met een mooie supportersschare dus ik denk dat het een mooie klus voor hem is.”

Vincent Vermeij was wat meer gereserveerd: “Eigenlijk kan alles gebeuren, een Russische trainer of een bekende Nederlandse trainer. Het is een grote naam, ik ken hem alleen als trainer en als persoon niet. Hij heeft me in ieder geval wel zien scoren.”

Volgens FC Den Bosch zelf heeft Van Hanegem de wedstrijd bekeken en zal hij op basis hiervan bekijken of hij een kortstondig avontuur in Den Bosch aan wil gaan.

Bron: FCDBFans.nl