FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Boessen genomineerd voor trainer van het jaar

Boessen genomineerd voor trainer van het jaar

7 mei 2019 om 12:58

De recent ontslagen trainer Wil Boessen is door vakblad de Voetbaltrainer genomineerd om trainer van het jaar te worden. Dat schrijft het Brabants Dagblad vandaag.

De Limburger leidde zijn ploeg naar de tweede periodewinst maar zag daarna de klad in de resultaten komen. Vervolgens besloot de Bossche directie met onmiddellijke ingang afscheid te nemen van Boessen. Volgens Jan-Hein Schouten, voorzitter van de raad van commissarissen, zou de club behoefte hebben aan een andere trainer.

Met interim-trainers Erik van der Ven en Paul Beekmans aan het roer won FC Den Bosch vervolgens de laatste twee duels van de reguliere competitie tegen Roda JC en Go Ahead Eagles (beide met 2-0). Daardoor eindigde de ploeg in de Keuken Kampioen Divisie op de vierde plaats. Die geeft recht op een plek in de halve finale van de play-offs. Daarin neemt FC Den Bosch het in een tweeluik opnieuw op tegen Go Ahead Eagles.

Vandaag dient ook de zaak bij de beroepscommissie van de KNVB. FC Den Bosch verwacht daar morgen meer informatie over te kunnen verstrekken.

Bron: Brabants Dagblad