FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Buscombi naar Go Ahead Eagles

Buscombi naar Go Ahead Eagles

7 mei 2019 om 17:31

Op zondag 19 mei 2019 speelt FC Den Bosch in de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In De Adelaarshorst zal er om 12.15 uur worden afgetrapt.

Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. De kaartverkoop start op woensdag 8 mei om 10.00 uur! De kaartverkoop loopt tot en met vrijdag 17 mei 17.00 uur.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met 15 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf woensdag 8 mei, 10.00 uur via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 10 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 10 mei, 16.00 uur via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 13 mei, 16.00 uur via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 0 loyaliteitspunten of meer kunnen vanaf 16 mei, 16.00 uur via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 30,00. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar en bij het instappen van de bus. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Vertrektijden
Op de wedstrijddag vertrekt de bus om 10.00 uur vanuit de bussluis bij de Noordtribune.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Alleen leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of appje te sturen naar Danny via: 06-53315504. Vergeet niet je lidnummer te vermelden.

Bron: FC Den Bosch.nl