FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vuurwerkshow en extra voorzieningen GAE-thuis

Vuurwerkshow en extra voorzieningen GAE-thuis

20 mei 2019 om 14:43

Een vuurwerkshow, extra parkeergelegenheid en meer mogelijkheden om te eten. FC Den Bosch zorgt voor meer voorzieningen rondom het duel met Go Ahead Eagles komende woensdag.

Vanwege het vroege aanvangstijdstip van 18.30 uur, heeft FC Den Bosch extra activiteiten georganiseerd en maatregelen genomen om de service richting haar supporters te kunnen faciliteren.

Extra parkeergelegenheid
Zo is er extra parkeerruimte gecreëerd. Transferium “De Vliert” is gratis beschikbaar als extra parkeergelegenheid voor FC-supporters. Maak je hier gebruik van? Trek dan wel gewoon een kaartje uit de automaat om de slagboom te openen als je naar binnen rijdt. Na de wedstrijd staan de slagbomen omhoog en kun je vrij uitrijden.
Vanaf je parkeerplaats kun je het transferium verlaten door via het voetgangerspoortje aan het eind van het transferium richting stadion te lopen.

Geen tijd om thuis te eten?
Voor supporters die woensdag rechtstreeks vanuit werk of school naar Stadion De Vliert komen, staan er extra eet- en drinkkraampjes, zodat ook zij met een gevulde maag het stadion in kunnen. De horecafaciliteiten, waaronder een frietkraam, vind je vanaf 16.30 uur op het voorplein bij de hoofdingang en aan de achterzijde van de Oosttribune.
Voor kinderen staan er speelmogelijkheden op het voorplein, waar De Melodiva’s optredens verzorgen. Supporters wordt aangeraden om op tijd naar het stadion te komen, want we verwachten een volle Vliert!

Vuurwerkshow
Om extra sfeer rond deze speciale wedstrijd te creëren, is er kort voor aanvang van de wedstrijd een professionele vuurwerkshow. Daarnaast wil FC Den Bosch hiermee ook tegen gaan dat supporters zelf niet toegestane illegale vuurwerk, rookpotten en dergelijke meeneemt naar het stadion. Het gebruik van niet gereguleerd vuurwerk (ook fakkels en rookpotten) is strafbaar en bovenal gevaarlijk. Het kost de club fikse boetes en supporters die illegaal vuurwerk meenemen en/of afsteken (binnen en/of buiten het stadion!), kunnen een forse straf tegemoet zien. Kortom, een dringende oproep om dit dan ook achterwege te laten en te genieten van wat de professionals het publiek op een verantwoorde manier presenteren!

Nog geen kaartje?
De verkoop loopt tot het eerste fluitsignaal, maar veel vakken zijn al uitverkocht.
Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van een ticket!
Dit gaat het gemakkelijkste via tickets.fcdenbosch.nl. Tijdens kantoortijden is er verkoop aan de receptie van Stadion De Vliert (1e etage) en via de FC Den Bosch app bestellen kan natuurlijk ook. Volg dan eenvoudig de stappen in de app.
De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 17.00 uur (bij het hoofdgebouw).

Bron: FC Den Bosch