FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch begint bij Jong PSV

Den Bosch begint bij Jong PSV

14 juni 2019 om 17:56

FC Den Bosch begint het seizoen met een uitwedstrijd bij Jong PSV. Dat staat in het competitieprogramma wat de KNVB vanmiddag heeft gepresenteerd. Een week later komt Telstar op bezoek.

Op maandag 12 augustus zullen Jong PSV en FC Den Bosch aan de aftrap staan van het nieuwe seizoen. Vrijdag 19 augustus is dan de eerste thuiswedstrijd, tegen Telstar. Een week later komt FC Eindhoven op bezoek. Slechts 1 thuiswedstrijd vindt plaats op maandag; op Tweede Paasdag treft FC Den Bosch in eigen huis Jong Ajax. Naast de eerste uitwedstrijd tegen Jong PSV zijn ook de uitduels met Jong FC Utrecht en Jong AZ op maandag gepland.

Daarnaast staan er drie wedstrijden op de rol op zondagmiddag. Op 13 oktober wordt er in Volendam om 12:15 afgetrapt en op 17 november komt Excelsior op bezoek (14:30). Ook de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (19 januari 2020) zal op zondagmiddag worden afgewerkt. Van een wedstrijd is datum en tijd nog niet bekend: het uitduel bij Dordrecht wordt later ingepland, afhankelijk van de verrichtingen van het Nederlands Elftal in de kwalificatie voor Euro 2020.

Net als vorig jaar is de winterstop erg kort (van 21 december tot 9 januari). De laatste speelronde is op 1 mei, als FC Volendam op bezoek komt. Op 8 mei start dan de nacompetitie. De eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi is op 29, 30 of 31 oktober. Het volledige concept-schema is hier te vinden.

Bron: FCDBFans.nl / KNVB