FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Van der Sande vertrekt naar Eindhoven

Van der Sande vertrekt naar Eindhoven

17 juni 2019 om 18:26

Jort van der Sande keert FC Den Bosch na 13 jaar de rug toe. D'n Rooie kiest voor meer zekerheid en tekent voor drie seizoenen bij concurrent FC Eindhoven.

Van der Sande was uit zijn contract en kan daardoor transfervrij de overstap maken. In de 13 seizoenen dat hij voor FC speelde kwam hij 127 keer voor een elftal van FC Den Bosch uit. Hij wist 36 keer te scoren en gaf 12 assists. Nimmer slaagde de geliefde spits erin een basisplaats te veroveren desondanks was hij immens populair bij de Bossche aanhang. Vanaf heden zal het Bij Jortje van der Sande, is de bal in goed handen niet meer klinken vanaf de M-side.

Van der Sande laat tegenover FCDBFans weten dat hij het 'heel bijzonder vindt hoe hij altijd gesteund is'. Ook na het bekend maken van zijn overgang heeft hij veel steunbetuigingen ontvangen: "Dat zal ik altijd blijven koesteren."

Overigens hoeven we Jort niet lang te missen. Op 23 augustus is hij alweer te bewonderen in de Vliert. FC Den Bosch speelt dan tegen FC Eindhoven in de derde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie.

Bron: FCDBFans.nl