FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch ontvangt concept-adviesrapport

Den Bosch ontvangt concept-adviesrapport

17 juni 2019 om 22:30

FC Den Bosch heeft maandagmiddag een conceptadviesrapport ontvangen van de Beroepscommissie van de KNVB. In het rapport staan de bevindingen en adviezen van twee ingeschakelde, onafhankelijke deskundigen.

Het juridische team van de club neemt de komende dagen de tijd om het stuk zorgvuldig te bestuderen. FC Den Bosch krijgt, net als de Licentiecommissie van de voetbalbond, de gelegenheid om binnen vijf werkdagen te reageren op het conceptrapport. Bijvoorbeeld op punten die voor genoemde experts (nog) niet geheel duidelijk waren, kan door FC Den Bosch aanvullende (feitelijke) informatie worden verstrekt. Na 24 juni aanstaande zal de Beroepscommissie zo snel als mogelijk een definitief oordeel vellen.

Uit juridische overwegingen kan FC Den Bosch op dit moment niet al te gedetailleerd ingaan op de adviezen in het conceptrapport. Mr. Rob Kleijzen, namens de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch duidt de grote lijn als volgt: “Het conceptrapport biedt nog geen concreet uitzicht ten aanzien van de richting van het besluit van de Beroepscommissie, omdat er geen directe conclusies worden getrokken.”

Bron: FC Den Bosch.nl