FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Van der Winden blijft bij FC Den Bosch

Van der Winden blijft bij FC Den Bosch

18 juni 2019 om 12:30

FC Den Bosch heeft het contract van Jordy van der Winden tot medio 2020 verlengd. De club bedong tevens een eenzijdige optie voor het seizoen daarop.

De 25-jarige geboren Hagenees staat sinds medio 2015 onder contract bij FC Den Bosch, dat hem destijds transfervrij overnam van FC Utrecht. Tussentijds werd het contract van de snelle linksback nog opengebroken en met twee seizoenen verlengd. Van der Winden was bezig aan een ijzersterk seizoen toen hij op 9 november vorig jaar in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Twente, zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie. Na een succesvolle operatie, werkt Van der Winden sindsdien aan zijn herstel.

Bert Ruijsch, manager voetbalzaken FC Den Bosch: “We hebben er alle vertrouwen in dat Jordy weer de oude wordt. Hij verzaakt nooit in arbeid en motivatie. Ook nu niet tijdens zijn revalidatie. Deze contractverlenging is daarom ook een stukje loyaliteit naar beide kanten. Met zijn specifieke drive en crosspass is Jordy heel waardevol voor ons elftal. Jordy sluit zo snel als mogelijk weer bij de A-selectie aan.”

Jordy van der Winden: “Ik ben heel blij met het vertrouwen dat FC Den Bosch in mij heeft en met dit nieuwe contract. Wanneer je in je laatste contractjaar geblesseerd raakt, is het toch spannend of de club met je verder wil. Het revalideren verloopt goed. Ik werk elke dag onder begeleiding aan mijn herstel. Het scheelt ook dat ik vrienden in het team heb. Ik krijg van iedereen veel steun.”

Bron: FC Den Bosch.nl