FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ook Nick Leijten langer in De Vliert

Ook Nick Leijten langer in De Vliert

19 juni 2019 om 12:20

Keeper Nick Leijten (27) heeft zijn aflopende contract bij FC Den Bosch met twee jaar verlengd. De in Heesch woonachtige doelman kwam medio 2016 over van RKVV Deso. In datzelfde jaar, op 23 september, debuteerde Leijten in de Bossche hoofdmacht.

Manager voetbalzaken Bert Ruijsch: “Nick is de perfecte prof. De samenwerking met Wouter en keeperstrainer John Vos kan gewoonweg niet beter. Dat is een groot compliment aan allemaal, maar zeker ook aan Nick. Hij en Wouter houden elkaar messcherp. Veel belangrijker voor de club is dat wij weten dat onze selectiekeepers qua niveau aan elkaar gewaagd zijn. Dat geeft rust. ”

Nick Leijten: “Ik ben heel erg blij dat ik mijn contract heb mogen verlengen, want ik heb het erg goed naar mijn zin bij de club. In drie jaar tijd heb ik iedereen bij FC Den Bosch goed leren kennen, van de mensen die het stadion schoonhouden tot de supporters. Afgelopen seizoen hebben we sportief gezien stappen gezet met het elftal en persoonlijk heb ik me ook goed kunnen ontwikkelen. Ik heb heel veel zin om die lijn in het nieuwe seizoen door te trekken.”

Bron: FC Den Bosch.nl