FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Oefenprogramma zo goed als rond

Oefenprogramma zo goed als rond

20 juni 2019 om 17:45

Het oefenprogramma van FC Den Bosch is zo goed als rond. Op 30 juni vindt de eerste training plaats, op zaterdag 6 juli is de eerste wedstrijd. Vorstenbossche Boys is dan de tegenstander.

Ook de speeldata van de oefenwedstrijden in de voorbereiding zijn zo goed als bekend. Voor één wedstrijd wordt nog naar een geschikte speellocatie gezocht. Meer informatie over deze wedstrijd volgt, maar de datum van 24 juli kan alvast in de agenda’s worden genoteerd.

De eerste oefenwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 6 juli. Vorstenbossche Boys is dan de tegenstander van FC Den Bosch. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt op Sportpark De Bergakkers (Binnenveld 57, Vorstenbosch).

Het verdere voorbereidingsprogramma is als volgt:
Zaterdag 13 juli 17.00 uur: SC Den Dungen – FC Den Bosch
Zaterdag 20 juli 17.00 uur: FC Dordrecht – FC Den Bosch (op terrein Nivo Sparta)
Woensdag 24 juli 19.00 uur: nadere info volgt
Zaterdag 27 juli 19.00 uur: FC Den Bosch* – Regioteam Rotterdam
Dinsdag 30 juli 19.00 uur: FC Den Bosch* – Al-Taawon
Vrijdag 2 augustus 20.00 uur: FC Den Bosch* – SBV Excelsior

*Stadion De Vliert

In de weken tot de competitiestart wordt er op de doordeweekse dagen steeds om 10.00 uur getraind in het stadion, tenzij er die dag een wedstrijd wordt gespeeld. Met enige regelmaat staat er ook in de middagen een (veld)training op het programma. Wil je weten wat de exacte trainingsdagen- en tijden zijn, houd dan de website in de gaten. De trainingen zijn vrij toegankelijk, tenzij anders aangegeven. De toegang bij de meeste oefenwedstrijden bedraagt 5 euro. Voor de jaarlijkse Open Dag wordt nog een geschikte datum gezocht.

Bron: FC Den Bosch.nl