FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Knallende start voor FC Den Bosch

Knallende start voor FC Den Bosch

1 juli 2019 om 12:55

De eerste training van het seizoen zit erop. Trainer Erik van der Ven had de beschikking over een hoop spelers van het afgelopen seizoen aangevuld met Paco van Moorsel en een aantal jeugdspelers. Wij spraken met Wouter van der Steen, Paco van Moorsel en Rik Mulders.

Nadat de spelers werden verwelkomt door zo'n 200 supporters, vuurwerk en gezang kon de training beginnen. Veel nieuwe gezichten op het veld bij FC Den Bosch. Trainer Erik van der Ven kon nog altijd een beroep doen op een groot deel van de selectie van vorig seizoen. Zo stonden Wouter van der Steen en Stefan Velkov gewoon op het veld, terwijl niet iedereen wist of zij nog wel een contract hadden vanwege alle overnameperikelen. Wij vroegen Van der Steen hiernaar en hij geeft onder meer aan tevreden te zijn bij FC Den Bosch maar sluit tegelijkertijd ook niets uit.

Beluister het interview met Wouter van der Steen

Paco van Moorsel
Ook Sam Kersten trainde nog mee. De centrale verdediger staat in de belangstelling van PEC Zwolle en wil graag die stap maken. FC Den Bosch wil dan wel de juiste prijs voor hem ontvangen. De meest opvallende nieuweling was natuurlijk Paco van Moorsel. De van Go Ahead Eagles overgekomen aanvallende middenvelder wil met 'zijn' FC Den Bosch nieuwe stappen gaan maken. Hij richt zich daarbij vooral op de nummer 10 positie, hoewel hij ook als spits uit de voeten zou kunnen.

Beluister het interview met Paco van Moorsel

Rik Mulders
Van alle jeugdspelers die meededen sprong de naam (en ook de gretigheid) van Rik Mulders eruit. De oom van zijn vader is de legendarische Eef Mulders en de 18-jarige Rik hoopt uiteraard in zijn voetsporen te treden. Hij is erg blij dat hij nu een kans krijgt zich te bewijzen bij FC Den Bosch 1 en hoopt zich ook bij de M-side in de kijker te spelen.

Beluister het interview met Rik Mulders

Bron: FCDBFans.nl