FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Open dag verplaatst naar 17 augustus

Open dag verplaatst naar 17 augustus

3 juli 2019 om 12:26

In een persbericht heeft FC Den Bosch laten weten de open dag te verplaatsen naar een datum waarop de meeste supporters vrij zijn. Woensdag 24 juli is daarom ingeruild voor zaterdag 17 augustus.

Na bekendmaking van de datum, en vooral het tijdstip van de Open Dag, is gebleken dat FC Den Bosch hiermee geen gelukkige keuze heeft gemaakt. Voor de werkende supporters is een programma-aanvang in de middag te vroeg. Veel supporters zijn eind juli ook op vakantie en zouden de Open Dag om die reden missen.
Onze insteek was dat we graag een aantrekkelijke, gratis toegankelijke wedstrijd wilden presenteren in combinatie met de Open Dag. Met Sparta als tegenstander, hadden we die aansprekende tegenstander ook gevonden. Alleen, hebben wij ons onvoldoende gerealiseerd dat deze dag voor velen ook een sociaal gebeuren is en dat het om meer gaat dan een leuke pot voetbal. Veel supporters vreesden dat hen op de geplande datum/tijd meer een veredeld kinderfeest te wachten stond, dan een feestelijke dag voor alle supporters. Uiteraard willen wij het op een Open Dag iedereen naar de zin maken, jong en oud en alles er tussenin. Daarom heeft FC Den Bosch de supportersgeluiden ter harte genomen en, mede in overleg met de supportersvereniging, besloten de Open Dag te verplaatsen van woensdag 24 juli naar zaterdag 17 augustus. We gaan op korte termijn kijken naar de precieze programma-invulling. Hierover horen jullie snel meer.

De kick-off tijd van de oefenwedstrijd tegen Sparta kunnen wij helaas niet meer verplaatsen. Dit blijft 17.00 uur. Omdat de wedstrijd nu niet meer is gekoppeld aan de Open Dag, bedraagt de entreeprijs zoals gebruikelijk bij oefenwedstrijden in Stadion De Vliert, 5 euro.

Bron: FC Den Bosch.nl