FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Zevenklapper voor FC in Den Dungen

Zevenklapper voor FC in Den Dungen

13 juli 2019 om 18:59

FC Den Bosch heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen met 0-7 gewonnen. Den Dungen hield 25 minuten de nul daarna liep FC makkelijk weg.

Onder toeziend oog van Sam Kersten speelde FC Den Bosch de eerste helft zeer matig. De eerste 25 minuten kwam Den Bosch maar mondjesmaat door de verdediging van de zondag derde klasser heen. Nadat eerst een buitenspel doelpunt was afgekeurd maakte Paco van Moorsel na 25 minuten de 0-1. Via Sven Blummel en Ruben Rodriques liep Den Bosch voor rust uit naar 0-3. Goed was het allemaal niet al liet de pas 16-jarige Ringo Meerveld al wel zien veel potentie in huis te hebben.

Na rust maakte Van Moorsel direct 0-4 en kopte Stefan Velkov de 0-5 en 0-6 binnen. Het slotakkoord was voor Rik Mulders: hij maakte de Bossche zevenklapper compleet. Of de blessure van Van Moorsel ernstig is, is nog niet bekend.

Testspelers
Istvan Backx speelde dit keer niet mee. Hij houdt enkel zijn conditie op peil en maakt voorlopig nog niet alle wedstrijden mee als onderdeel van de groep. De stage van Ayrton Statie en Yoshi Marien is alweer ten einde. Beide spelers zijn alweer vertrokken.

Bron: FCDBFans.nl