FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Fotopersdag met perspectief

Fotopersdag met perspectief

19 juli 2019 om 16:38

Tijdens de jaarlijkse fotopersdag was de sfeer opgetogen. Het nieuws omtrent de definitief afgekeurde overname en de rechtszaak die Kakhi Jordania tegen de club aanspant mocht de pret niet drukken. De club ziet bovendien voldoende perspectief voor de toekomst.

Een altijd goedlachse Danny Verbeek die wat dolt met zijn ploeggenoten, Jordy van der Winden waarbij zijn shirt snel nog wat werd geplooid zodat hij wat mooier op de foto zou komen en de shirts van Danny Verbeek en Stefan Velkov zouden juist weer wat te los zitten. Dit alles illustreert de goede sfeer die nog altijd aanwezig is in De Vliert. Het nieuws dat Kakhi Jordania de club voor het gerecht gaat slepen was hier uiteraard ook doorgedrongen maar verziekte het moment niet.

"Dat Kakhi de juridische weg kiest is jammer en ook onnodig," vertelt Ester Bal ons na het fotomoment. "Door het nee uit Zeist scheiden onze wegen noodgedwongen. Wij willen die scheiding netjes en in gezamenlijkheid laten verlopen. Dat weet Kakhi ook. Sterker, dat hebben we gisterenavond nogmaals tegen hem gezegd toen we hem telefonisch spraken. Hij stelde in dat gesprek zelf voor om komende week om de tafel te gaan. Het lijkt erop dat die tafel een rechtszaal wordt.”

Voortbestaan
Het voortbestaan van de club is absoluut niet in gevaar volgens Bal. "Dat is helemaal niet aan de orde. De club blijft gewoon bestaan." De komende weken wordt er invulling gegeven aan een nieuw plan om het seizoen met een sluitende begroting te kunnen starten.” Dat de club helemaal teruggaat naar de situatie van voor Kakhi Jordania is volgens Bal niet waarschijnlijk. β€œEr zijn alternatieven die perspectief bieden. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. We komen snel met iets concreets.”

Bron: FCDBFans.nl