FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Verbeek: 'We willen staan waar we vorig jaar stonden'

Verbeek: 'We willen staan waar we vorig jaar stonden'

20 juli 2019 om 19:44

De oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Dordrecht eindigde vandaag in een 0-1 overwinning voor de Schapenkoppen. Na afloop spraken wij Danny Verbeek over de wedstrijd maar ook over de naderende competitiestart.

FC Den Bosch had het erg lastig op het sportpark van NIVO Sparta in Zaltbommel. De bezoekers waren gevaarlijker voor rust en dat resulteerde vlak voor rust in een (fraaie) treffer van Pedro Marques. De aanvaller volleerde de bal achter Wouter van der Steen. Den Bosch zette daar aanvallend weinig tegenover. Het mistte stootkracht voorin. In de tweede helft drong de ploeg van Erik van der Ven steeds meer aan. Het claimde nog een aantal keer een penalty maar de gelijkmaker bleef uit. Extra zuur was de hamstringblessure van Oussama Bouyaghlafen die pas net weer wedstrijdfit was.

Na afloop van de wedstrijd spraken wij met Danny Verbeek over de wedstrijd maar ook over de naderende competitiestart. Volgens de captain zijn er voldoende aanknopingspunten om met dit team door te groeien. Hij heeft er tevens vertrouwen in dat de selectie nog zal worden versterkt de komende weken. "Het bestuur heeft uitgesproken om minimaal het resultaat van vorig seizoen te evenaren. Daar gaan we met zijn allen voor knokken. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Beluister het interview met Danny Verbeek


Bron: FCDBFans.nl