FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Reactie FC Den Bosch op uitspraak

Reactie FC Den Bosch op uitspraak

25 juli 2019 om 18:39

FC Den Bosch heeft officieel gereageerd op de uitspraak van de voorzieningenrechter. De club heeft op alle punten gelijk gekregen maar betreurt nog altijd de gang naar de rechter.

De reactie is hieronder te lezen:

FC Den Bosch heeft in navolging van de hoorzitting van 24 juli, donderdagmiddag al de beschikking van de voorzieningenrechter ontvangen. De uitspraak spreekt boekdelen; FC Den Bosch is op alle punten in het gelijk gesteld. Voor beslaglegging in Nederland is niet heel veel nodig. Een vordering hoeft slechts summierlijk vast komen te staan. Zelfs hier is volgens de rechtbank geen sprake van. Sterker, FC Den Bosch heeft volgens de rechter eerder een vordering op Jordania. Ook de belangenafweging valt in de richting van de club uit.

FC Den Bosch vindt het buitengewoon vervelend dat een rechter te pas moest komen aan de geschillen met Jordania. Gelukkig heeft deze de kwestie juist beoordeeld. Jordania moet ook de kosten van de hoorzitting betalen. FC Den Bosch gaat voor een totale afwikkeling met Jordania. Zoals woensdag afgesproken, ontvangt de Georgiër hiervoor volgende week een voorstel.Bron: FC Den Bosch