FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Sluitende begroting nu topprioriteit FCDB

Sluitende begroting nu topprioriteit FCDB

17 augustus 2019 om 13:28

Alles staat bij FC Den Bosch in het teken van het indienen van een sluitende begroting op 26 augustus. Dat is de deadline van de KNVB. Momenteel is er nog een gat van 3,5 ton.

Dat vertelde Jan-Hein Schouten vanmiddag op de Open Dag, waarin hij inging op vragen die hem door supporters werden gesteld. De club stelt op dit moment alles in het werk om op 26 augustus een sluitende begroting in Zeist in te dienen.

Op het moment dat de begroting 26 augustus sluitend is, dan kan FC Den Bosch verder kijken en op zoek naar een of meerdere nieuwe investeerders. Het gat in de begroting was 1.6 miljoen, maar dat is inmiddels gereduceerd tot 3,5 ton. Volgens Schouten staan de investeerders 'niet in de rij', maar zijn er wel signalen dat partijen om tafel willen op het moment dat bij FC Den Bosch de rust is wedergekeerd.

Ook vertelde Schouten dat er momenteel geen rechtszaak is aangekondigd door Kakhi Jordania, maar dat er wel nog steeds de dreiging is. Momenteel zijn de advocaten van FC Den Bosch en Jordania met elkaar in gesprek, met het doel om tot elkaar te komen. Schouten gaf aan Jordania nog steeds dankbaar te zijn voor het geld dat hij in Den Bosch geïnvesteerd heeft.

Bron: FCDBFans.nl