FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Maandag met vertrouwen naar Zeist'

'Maandag met vertrouwen naar Zeist'

23 augustus 2019 om 17:25

FC Den Bosch gaat maandag 'met vertrouwen' naar Zeist om daar de begroting te overhandigen voor het komende seizoen. Dat meldt Jan-Hein Schouten in een bericht op de clubsite.

Het bericht luidt als volgt:

Nu maandag 26 augustus, de dag waarop FC Den Bosch een sluitende begroting in moet dienen bij de KNVB, met rasse schreden nadert, loopt de spanning bij alle FC’ ers op. Want, hoe gaat de club maandag in? Is het gat in de begroting gedicht? Dit zijn vragen die op ieders lippen branden. Daarom nu vast een berichtje waarin we kunnen bevestigen dat het ‘er goed uit ziet’.

Hoewel we de laatste puntjes komend weekend nog op de i moeten zetten, gaan we maandag met een goed verhaal en een sluitende begroting richting Zeist. Tenminste, dat vinden wij. Uiteindelijk is het ter boordeling aan de Licentiecommissie van de bond of ook zij van mening is dat onze aangepaste begroting, en het plan van aanpak dat daarbij hoort, nu in orde zijn. Wij hebben de verwachting dat dit zo is en we hopen zo snel mogelijk na maandag ook formeel het verlossende bericht te vernemen. Feit is dat wij de stukken maandag aanstaande voor 17.00 uur met vertrouwen zullen inleveren. Over hoe het daarna verder gaat, houden we jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

Fijne wedstrijd vanavond!

Bron: FC Den Bosch.nl