FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Stem nu op de eerste Bosschenaar van de Maand

Stem nu op de eerste Bosschenaar van de Maand

1 september 2019 om 09:51

Stem nu op de eerste Bosschenaar van de Maand van dit seizoen. Na jaren van afwezigheid keren wij terug met deze enige en echte supportersverkiezing. Aan het einde van het seizoen kronen we de speler met de meeste punten tot Bosschenaar van het Jaar.

Je kunt stemmen tot volgende week zondag 8 september 23:59u. Na de moeizame start van het seizoen zal het niet makkelijk worden om een keuze te maken. Welke wedstrijden zijn er deze maand eigenlijk gespeeld?

Jong PSV uit 2-2 gelijkspel
De eerste wedstrijd van het seizoen begon hoopgevend. De eerste helft werd Den Bosch ver teruggedrongen maar was het Abdulsamed Abdullahi die voor de 0-1 voorsprong zorgde. Na een 2-1 achterstand wist captain Danny Verbeek zijn vrije trap tot doelpunt te verzilveren en zo de 2-2 eindstand op het bord te zetten. Jizz Hornkamp raakte deze wedstrijd geblesseerd.

Telstar thuis 0-1 nederlaag
Wat de eerste overwinning moest worden eindigde in een deceptie. Een zeer moeizaam spelend FC Den Bosch kon geen potten breken en verloor zelfs in de slotfase van de wedstrijd door een fout van Leo Vaïsänen de wedstrijd tegen de bezoekers uit Velsen. Luuk Brouwers viel op het oog ernstig geblesseerd uit met een hersenschudding. Paco van Moorsel maakte zijn rentree bij FC Den Bosch

FC Eindhoven 1-1 gelijkspel
Door een doelpunt van Stefan Velkov kwam Den Bosch nog op voorsprong tegen het tot dan toe foutloze FC Eindhoven. Eerst had Danny Verbeek nog een penalty gemist. De thuisploeg kreeg kansen op een grotere voorsprong maar verzuimde de score uit te bouwen. In de dying seconds van de wedstrijd mocht Eindhoven tweemaal een penalty nemen. De eerste werd gestopt door Wouter van der Steen maar hij kwam volgens scheidsrechter Dieperink van zijn lijn waardoor de bal opnieuw op de stip ging: 1-1. Ryan Trotman raakte geblesseerd en is zo'n twee maanden uitgeschakeld.

SC Cambuur uit 3-2 nederlaag
Het ging al snel mis tegen het oppermachtige Cambuur voor FC Den Bosch. Na de vroege achterstand knokte de ploeg zich knap terug in de wedstrijd door een mooie volley van Danny Verbeek. Na rust mocht het gehavende Den Bosch hopen op meer totdat Abdullahi in de zestien een overtreding beging waardoor Cambuur een strafschop mocht nemen. Na de 2-1 volgde al snel de 3-1 en leek het gespeeld. Danny Verbeek wist met zijn tweede van de avond de spanning terug te brengen maar na de tweede geel kaart van Abdullahi was de tweede nederlaag een feit.

Stem hier op de Bosschenaar van de Maand(je moet ingelogd zijn om te stemmen)

Bron: FCDBFans.nl