FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Brouwers: 'Mag ons niet meer gebeuren' | audio

Brouwers: 'Mag ons niet meer gebeuren' | audio

13 september 2019 om 22:40

Luuk Brouwers keerde na zijn blessure terug bij FC Den Bosch. Doelpuntenmaker Ruben Rodrigues belandde vorig seizoen op een zijspoor maar is nu belangrijk voor FC Den Bosch. Wij spraken beide spelers na de wedstrijd tegen NEC.

De domper was groot voor FC Den Bosch, wederom in de laatste minuut gaf de ploeg de overwinning uit handen. Dat gebeurde eerder al in de slotfase tegen Telstar en in de laatste minuut tegen FC Eindhoven. Dit keer ook nog eens met 10 man. Luuk Brouwers was duidelijk in zijn oordeel: "Dit mag ons met de revaring die we hebben gewoon niet meer overkomen." Verder was Brouwers blij om weer te kunnen spelen.

Beluister het interview met Luuk Brouwers

Ruben Rodrigues
Vorig seizoen belandde hij op een zijspoor door onder andere de vermeende overname van Kakhi. Dit seizoen speelt hij regelmatig en scoort nu zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. "Ik heb gemengde gevoelens, mijn eerste doelpunt in het betaald voetbal, maar ook de teleurstelling van het gelijkspel." Tevens zegt hij alleen maar beter te willen worden en belangrijk te zijn voor FC Den Bosch.

Beluister het interview met Ruben Rodrigues

Bron: FCDBFans.nl